UTA Full Service Card

Cardul Full Service UTA este conceput ca o contribuţie decisivă pentru reducerea activităţii administrative, transparenţa costurilor şi de reducere a costurilor, în parcul de vehicule comerciale.

full-serviceAcesta este un instrument-cheie referitor la vehicul şi, la cerere, de asemenea pentru companie legat de gestionarea flotei. 

Domeniul de aplicare al serviciilor Cardului de service UTA se extinde dincolo de cadrul de carduri de credit tradiţionale şi se extinde la posibilitatea de a compara analiza costurilor economice.

În Europa (37 de ţări), Cardul Full Service UTA este un mijloc de plată pentru combustibili şi lubrifianţi, şi este cheia pentru servicii complete pentru camioane şi autobuze.

În fiecare zi, companii din toate ţările europene, cu multe sute de mii de vehicule utilizează pentru serviciile legate de vehicul Cardul de service UTA, fără numerar la peste 44.000 de puncte de acceptare, cu privire la acestea cca. 29000 staţii de motorină şi 6.000 de ateliere de lucru în toată Europa.

Servicii
 • UTA Diesel şi UTA Service Plus
 • Plata fara numerar(prin virament bancar) de combustibil şi lubrifianţi, piese de schimb, anvelope, servicii şi taxele aferente pentru camioane şi autobuze.
 • Sistemul de facturare pentru analize de cost şi de control, deciziile economice, rambursarea TVA-ului extern si Fast serviciu de recuperare a TVA-ului.
 • Software-ul UTA Drive Save ® Pro cu preţuri de servicii de informare în staţii de alimentare, planificarea traseului, evaluarea consumului de motorină şi module suplimentare utile.
 • Gratuit UTA Club pentru toţi şoferii de camioane pe distanţe lungi, cu multe servicii avantajoase pentru membrii Clubului.

 • Puncte de acceptare în Europa
  Peste 44.000 de puncte de acceptare, cu privire la aceasta 29,000 staţii
  de camion diesel în 37 de ţări. 
  În Germania, 15000 de puncte de acceptare,
  cu privire la 
  aceasta 10,000 staţii de diesel.
 • Reglementare
  Bi-lunar factura centralizatoare pe ţară, cu cont de consum,  declarat
  TVA-ului extern separat, date şi informaţii referitoare la costul per vehicul.

 • Costuri
  Nu comisioane de emitere card. Nu costuri curente. Nu cantităţi minime.
  Pentru unele produse doar o taxa de serviciu moderată va fi percepută.

Stiri si noutati

Noutati in domeniu

Noutati in domeniu

Alimentarea cu motorina pentru firmele de transport reprezinta una din principa...

Despre majorarea taxelor

Despre majorarea taxelor

In tarile membre UE taxele fiscale difera de la tara la tara....