Istoria UTA

UNION TANK Eckstein GmbH & Co KG (UTA) a fost fondata in 1963 ca o societate care a avut scopul de aprovizionare fără numerar a serviciilor pentru camion şi a traficului de autobuz. Oferta a însemnat de la începutul realimentare cu combustibili.

Din 1979 domeniul de activitate a cardului UTA a fost extins - UTA Service Plus a apărut. Tot ceea ce un camion sau un şofer are nevoie pe drum - de realimenatre, reparare, servicii de urgenţă, anvelope, taxe autostradă, etc - pot fi achitate acum fără numerar, cu cardul de Servicii UTA.

Din 1963 pâna în 1979 realimentarea a fost platită cu carnet de cecuri. În 1979, a fost introdus cardul de servicii cu bandă magnetică.

De la începutul UTA a fost prezent internaţional, chiar dacă la început (1963-1964) numai ţările Germania, Austria, Olanda şi Belgia au fost implicate. Afacerea a fost extinsă foarte repede şi astăzi UTA este reprezentată în toate ţările Europene. Pretutindeni există puncte de acceptare şi în toate ţările există clienţi care folosesc serviciile UTA.

Din 1989, UTA pune la dispoziţie know-how-ul în afacerea de carduri unor terţe părţi. Sistemele de card de credit ale BP, Aral, Elf / Minol şi Agip au fost dezvoltate şi prelucrate la sediul lui UTA. Din 1995, UTA este, de asemenea, procesatorul de certificate taxe camion în Germania.


Stiri si noutati

Noutati in domeniu

Noutati in domeniu

Alimentarea cu motorina pentru firmele de transport reprezinta una din principa...

Despre majorarea taxelor

Despre majorarea taxelor

In tarile membre UE taxele fiscale difera de la tara la tara....